risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Äppelcookies med kanelcrisp

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 12

Gör så här:

Rör smör och socker mjukt. Tillsätt sirap och vaniljsocker. Blanda i ägget ordentligt. Tillsätt övriga ingredienser, utom äpplet och sesamkakan. Rör till en jämn deg. Skala och kärna ur äpplet, hacka i bitar ca ½ cm stora. Bryt sesamkakorna i mindre bitar. Tillsätt äpplebitarna och sesamkakorna, rör försiktigt så de inte går sönder. Rulla degen till 12 bollar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Platta till bollarna och grädda i 200°, ca 13-15 min.

Ingredienser
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl Risenta rårörsocker
  • 1 dl strösocker
  • 3 msk ljus sirap
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl Risenta dinkelflingor
  • 4 dl dinkelsikt
  • 1 litet äpple
  • 1 förpackning Risenta sesamkakor kanel