Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 15 timmar sen

Sugen på en utmaning? Risenta är med och sponsrar Stockholm Tunnelrun och vi har 10 startplatser att dela ut. För att tävla måste du vara över 18 och skriva en kort motivering i kommentarsfältet. Vi väljer ut 10 vinnare på onsdag 1 mars. Sista anmälningsdatum för vinnarna är 3 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Risenta 4 dagar sen

Vad är #engodaremorgon för dig? Vår nya granola är ekologisk, supergod och helt utan tillsatt socker.

froknacke_bild1

Bakmix Fröknäcke med rotfrukter

Ny fyller vi på skafferiet med bakmixer och lägger till Bakmix fröknäcke med rotfrukter. Bakmixen innehåller 50% fröer & kärnor, 10% rotfrukter, majs- och bovetemjöl. Blanda bakmixen med olja och vatten, kavla ut, grädda, och snart kan du njuta av nybakat fröknäcke i ditt kök. Rotfrukterna ger brödet en härligt söt, rund och god smak.

Tips!
Prova gärna att smaksätta ditt knäckebröd med fler frön, havssalt eller dina favoritkryddor innan du sätter in det i ugnen. Glöm inte att trycka till dem med en kavel så att de fastnar i degen för bästa resultat.

Tips!
Använd pepparkaksformar eller skär ut former, för att sätta en personlig prägel på knäckebrödet. Varför inte ge bort som present? 

Fröknäcke-familjen

Bakmix Fröknäcke med rotfrukter är den tredje bakmixen i kategorin knäckebröd. Om du är sugen på att baka knäckebröd hemma har vi även Bakmix Fröknäcke med chia samt Bakmix Surdegsknäcke. Bakmix Fröknäcke med chia är förstärkt med glutenfri surdeg för extra smak och fyllighet. Surdegsknäckemixen innehåller surdeg gjord på ris, majs-, ris- och bovetemjöl, pumpa- och solroskärnor, linfrön och psylliumhusk.

froknacke_bild2