risenta 0d

Starta dagen med vår mumsiga frögröt och toppa med bär och frukt🍓😍

Bönfettuccine med citron och parmesangrädde

En krämig vegetarisk pasta som får sin härliga smak av parmesan och citron. Servera gärna tillsammans med ett nybakat bröd.

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

1. Koka upp grädden och låt sjuda i ca 10 min.
2. Blanda i finriven parmesanost, rårörsocker samt rivet skal och
saft från citronen. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
3. Koka bönpastan enligt anvisning på paketet.

4. Blanda pastan med citron och parmesangrädden.

Toppa med hackad persilja och rostade pumpakärnor.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta grön bönpasta fettuccine
  • 4 dl vispgrädde
  • 50 g riven parmesanost
  • 1 citron, saft och rivet skal
  • 1 tsk Risenta rårörsocker
  • Risenta rostade pumpakärnor
  • Hackad persilja
  • Salt och svartpeppar