risenta 0d

Är du inte så förtjust i Janssons? Testa att rosta potatisklyftor med skal och dippa i paprikahummus. En mättande och god smakkombo så här i jultider, eller vilken dag som helst! Recept i bio.

Chiabollar med hasselnöt & choklad

Ge bort som present eller behålla själv? Svårt val! En perfekt julklapp eller gå-bort-present.

  • Tid: 1h + 30 min
  • Pers/st: 15 st

Gör så här:

1. Lägg russinen i vatten och låt ligga minst 1 timme. Låt rinna av väl.
2. Mixa med övriga ingredienser till en slät massa.
3. Låt stå kallt en stund. Forma till kulor och doppa i smält choklad.
4. Toppa med granola eller torkad frukt, nötter och frön efter smak.

Ingredienser
  • 200 g russin
  • 3 dl Risenta hasselnötsmjöl
  • 1 dl Risenta chiafrön
  • 2 msk kakao
  • 0,5 tsk chiliflakes
  • 0,5 msk honung
  • 100 g mörk choklad