Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 15 timmar sen

Sugen på en utmaning? Risenta är med och sponsrar Stockholm Tunnelrun och vi har 10 startplatser att dela ut. För att tävla måste du vara över 18 och skriva en kort motivering i kommentarsfältet. Vi väljer ut 10 vinnare på onsdag 1 mars. Sista anmälningsdatum för vinnarna är 3 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Risenta 4 dagar sen

Vad är #engodaremorgon för dig? Vår nya granola är ekologisk, supergod och helt utan tillsatt socker.

Chiabollar med hasselnöt & choklad

Hmmm… Ge bort som present eller behålla själv? Svårt val!

  • Tid: 1h + 30 min
  • Pers/st: 15 st

Gör så här:

1. Lägg russinen i vatten och låt ligga minst 1 timme. Låt rinna av väl.
2. Mixa med övriga ingredienser till en slät massa.
3. Låt stå kallt en stund. Forma till kulor och doppa i smält choklad.
4. Toppa med granola eller torkad frukt, nötter och frön efter smak.

Ingredienser
  • 200 g russin
  • 3 dl Risenta hasselnötsmjöl
  • 1 dl Risenta chiafrön
  • 2 msk kakao
  • 0,5 tsk chiliflakes
  • 0,5 msk honung
  • 100 g mörk choklad