risenta 7d

TÄVLING! Risenta ❤️ Tjejmilen. Upplev en dag full av energi, glädje och girl power med någon du tycker om den 1 september i Stockholm! För att ha chans att vinna 2 startplatser behöver du bara skriva vilken vän du vill ta med dig och motivera varför du vill springa Tjejmilen med henne. Vi väljer ut 12 vinnare den 14 augusti. Regler: länk i bio.

Äntligen en ekologisk granola utan tillsatt socker!

Visste du att granola är müsli som rostats? Basen i vår granola består av blandade ekologiska flingor som vi rostar varsamt tillsammans med solrosolja och smaksättning som exempelvis hackade dadlar, kakao och kokos. Efter rostningen får ingredienserna en härligt knaprig konsistens. I vår granola, liksom alla Risentas produkter, får du alltid naturliga ingredienser utan en massa onödiga tillsatser eller tillsatt socker.

KAKAO & KOKOS

För dig som vill göra ett medvetet val som är bra för både dig och vår miljö har vi tagit fram en smakrik ekologisk granola som är helt utan tillsatt socker. Basen i vår ekologiska granola består av blandade ekologiska flingor och gryn som vi rostar varsamt tillsammans medsolrosolja, kakaopulver och hackade dadlar. Efter rostningen får ingredienserna en härligt knaprig konsistens. Vi tillsätter sedan kokos vilket tillför granolan ännu mer god och rund smak!

right_rad2

DADEL & FIKON

För dig som vill göra ett medvetet val som är bra för både dig och vår miljö har vi tagit fram en smakrik ekologisk granola som är helt utan tillsatt socker. Basen i vår ekologiska granola består av blandade ekologiska flingor och gryn som vi rostar varsamt tillsammans med solrosolja och hackade dadlar. Efter rostningen får ingredienserna enhärligt knaprig konsistens. Vi tillsätter sedan torkade fikon och dadlar vilket tillför granolan ännu godare smak!

right_rad3

Kakao

Kakaoträdet som kakao växer på döptes av Carl von Linné till Theobroma cacao, vilket betyder ”gudarnas föda”. I vår granola kakao/kokos rostar vi flingorna tillsammans med kakaopulver för en mild men ändå distinkt kakaosmak.


DADEL

Den exotiska frukten dadel växer på dadelpalmen i torra subtropiska klimat. Fruktköttet smälter i munnen och avger en aromatisk och naturligt söt smak som gör vår granola oemotståndligt god.

KOKOS

Våra kokoschips består av 100 % kokoskött som har skivats tunt, torkats varsamt och rostats lätt. Resultatet blir spröda kokoschips som har en frisk och söt smak som passar fantastiskt bra ihop med den knapriga kakaogranolan.


Fikon

Våra soltorkade fikon har en intensiv och naturlig sötma. De passar perfekt som ett hälsosamt alternativ till socker. Fikon ger inte bara energi utan innehåller dessutom mycket fiber.