risenta 0d

Banan + pannkaka + chia?🥞🍌Unna dig något superenkelt, proteinrikt och gott!

Utmaning #engulvecka

Det finns många anledningar att äta lite grönare. Det kan vara för hälsan, miljön eller helt enkelt för att det smakar så himla gott. Men det kan också vara lite svårt att veta var man ska börja. Därför har vi valt ut 100 personer runt om landet som ska prova att äta vegetariskt i en vecka. Alla utmanarna har fått en låda med recept, och ingredienser för sju middagar.

Just nu pågår utmaningen för fullt! Följ hur det går för utmanarna på Instagram under hashtagen #engulvecka.

#ENGULVECKA

Här kan du följa utmanarnas gula vecka. Eller kolla in #engulvecka på instagram och facebook.

Regler och villkor

Anmälan till utmaningen pågår från 17 april fram till 100 personer blivit utvalda, dock senast 1 maj 2017. Vi väljer ut utmanare löpande under perioden som kontaktas via direktmeddelande. För att ha chans att bli utvald ska du skrivit en kort motivering till varför du vill vara med på #engulavecka i det angivna Facebookinläggets eller Instagraminläggets kommentarsfält.

För att delta måste du vara över 18 år samt ha ett öppet konto på Instagram. De utvalda utmanarna uppmanas att posta bilder på Instagram med hashtagen #engulvecka. 

Risenta har nyttjanderätt av samtliga bilder som deltagarna publicerar under hashtagen #engulvecka. Nyttjanderätten omfattar visningsrätt i samtliga nu och i framtiden kända media utan begränsning i tid. 

Juryn som består av representanter från Risenta utser 100 deltagare till utmaningen. Samtliga utmanare får en matlåda från Risenta samt presentkort på 1200 kr till inköp av övriga varor som behövs för att laga 7 middagar för 4 personer. Totalt värde ca 1600 kr.

Anställda på Risenta och deras familjemedlemmar får inte delta i utmaningen. Juryns beslut kan inte överklagas.

Om du har frågor eller funderingar är det bara att mejla till info@risenta.se.