risenta 5d

Från oss alla, till er alla - här kommer ett smarrigt och enkelt recept på en julig chiapudding 🎄✨

Fettucine med quinoabollar

Vår bönpasta och vegorätt med asiatiska smaker

  • Tid: 45min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Tillaga quinoabollarna enligt anvisningarna på paketet. Forma små bollar och stek i rikligt med olja så de får fin färg.

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

Stek löken och vitlöken i olja tills de får fin färg, tillsätt svampen och sedan chili och grönkål. Stek tills kålen mjuknar, tillsätt sedan soja, sirap, vinäger och sesamolja. Avsluta med sesamfröna. Blanda ner den kokta pastan med grönsakerna och toppa

Ingredienser
  • 1 paket Risenta fettucine bönpasta
  • 1 paket Risenta quinoaburgare
  • 1 skivad gul lök
  • 1 skivad vitlöksklyfta
  • 250 gram strimlad grönkål
  • 3 msk japansk ljus soja
  • 1 msk sesamolja
  • 1 tsk sirap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk sesamfrön (vita eller svarta)
  • 200 gram shitaakesvamp eller champinjoner
  • 1 hackad grön chili (kan uteslutas)