risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Gröna Tacos med avocadoröra och mangosalsa

Gör så här:

Blanda kikärtsmixen med 2,5 dl vatten (istället för 2,75 dl som det står på förpackningen). Stek de torra kryddorna i olja på hög värme i ca 30 sekunder, smula sedan ner kikärtsmixen och stek tills den är knaprig och har fått fin färg.

Blanda gurka, tomat, chili, mango och koriander i en liten bunke. Pressa över lite lime och 1 msk olivolja. Smaka av med salt och peppar.

Mosa en avokado med gaffel, pressa över lite limesaft och 1 msk olivolja. Smaka av med salt och peppar.

Stek tortillabröden på högsta värmen i en torr stekpanna. Lägg på kikärtsfärsen, avokadoröran och toppa med salsa.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta kikärtsbiffar med hasselnöt & mandel
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 msk olivolja
  • 3 lime
  • 1 avocado
  • 12 små tortillabröd
  • 1 dl finhackad gurka
  • 1 finhackad tomat
  • 1 hackad chili
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad färsk mango
  • 1 kruka hackad koriander
  • Salt och peppar
  • Olja till stekning