risenta 0d

Starta dagen med vår mumsiga frögröt och toppa med bär och frukt🍓😍

Gul bönfettuccine med fetaost och aubergine

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

1. Skiva auberginen och lägg på bakplåtspapper. Strö över salt och låt auberginen ligga och vattna ur sig i ca 10 minuter. 2. Fräs purjolök och vitlök i olivolja utan att det tar färg. Tillsätt tomatkross och smaka av med lite salt. Låt koka samman ca 5 minuter. 3. Torka av aubergineskivorna och lägg i tomatsåsen. Låt koka under lock ca 10 minuter. Under tiden, koka bönfettucine enligt anvisning. 4. Blanda den kokta pastan med såsen. Toppa med smulad fetaost och lite färsk oregano.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta gul bönfettuccine, 2 auberginer (eller zucchini), 1/2 purjolök (det vita), strimlad, 2 vitlöksklyftor, skivade, 2 msk olivolja, 2 frp krossade tomater med chili, 200 g fetaost, 2 tsk salt, oregano