risenta 2d

Grönkål är en stor favorit hos många, men har du testat att använda det i smoothies? Om inte är det dags nu! Toppa med kokosflakes och melonkärnor😍

Hallonpaj

En fantastisk paj med smak av svensk sommar!

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 6

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg hallonen i en ugnssäker form. Strö över rårörsocker och potatismjöl.
Blanda rårörsocker, dinkelflingor, solroskärnor och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Smula degen över bären. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Servera med vaniljsås, glass eller vispad grädde.

Ingredienser
  • 1 l färska hallon
  • ½ dl Risenta rårörsocker
  • 1 msk potatismjöl
  • Smuldeg
  •  
  • 3/4 dl Risenta rårörsocker
  • 1 ½ dl Risenta dinkelflingor
  • 1 dl dinkelmjöl
  • ½ dl Risenta solroskärnor
  • 125 g smör