risenta 0d

Nu börjar vårt frukosterbjudande närma sig sitt slut, där du samlar poäng när du köper dina frukostfavoriter. En produkt = en poäng. Läs mer via länken i vår profil 💛

Italiensk rispytt med pestokyckling

  • Tid: 60min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Bred peston på kycklingfiléerna.
3. Lägg dem i en ugnsfast form och stek dem i ugnen ca 20 min, eller till en innertemperatur om 70 grader.
4. Mät upp ris, vatten och salt i en kastrull. Koka upp, lägg på ett lock och koka sedan på svag värme ca 20 minuter.
5. Blanda i soltorkade tomater, oliver och ruccola.

Servera gärna med färsk, riven parmesanost.

Ingredienser
  • 4 dl Risenta avorioris
  • 8 dl vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g soltorkade tomater
  • i olja, hackade
  • 1 dl svarta oliver
  • 50 g ruccola
  • 4 st kycklingfiléer
  • 3 msk pesto