risenta 0d

Varmare temperaturer = sug efter goda, matiga sallader 😍 Den här medelhavsinspirerade varianten med halloumi och melonkärnepesto är vår senaste favorit.

Pannkakor på kikärtsmjöl

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 12 små pannkakor

Gör så här:

Värm en panna på låg värme, tillsätt kokosfett.

Vispa samman kikärtsmjöl, kryddor, bakpulver, vatten och olja till en slät smet.

Stek små plättar långsamt på båda sidorna.

Toppa med dina favorittillbehör!


Ingredienser
  • 1 ½ dl Risenta kikärtsmjöl
  • ½ tsk salt
  • 1 krm gurkmeja (kan uteslutas)
  • 1 tsk rivet citronskal
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 ½ dl vatten
  • 1 msk matolja
  • 2 msk kokosolja att steka i