risenta 0d

Ny har vi officiellt bytt förpackning på vår müsli! Men vi har såklart samma goda innehåll 💛

Kikärtsrigatoni med tomatsås, fetaost och oliver

En snabb och enkel vardagsfavorit!

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser till tomatsåsen och låt puttra till önskad smak. Smaka av med salt och peppar och ringla över olivolja. Koka pastan i saltat vatten. Lägg i tallrikar och häll på tomatsås, oliver och bruten fetaost. Toppa med persilja och pumpakärnor!



Ingredienser
  • 300g Risenta kikärtspasta rigatoni
  • 1 dl oliver
  • 200 g grovt smulad fetaost
  • 1 msk torkad oregano
  • Grovt hackad persilja
  • ½ dl Risenta pumpakärnor
  •  
  • Tomatsås
  • 500 hela tomater på burk
  • 1 st finhackade lökar
  • 1 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk råsocker/honung
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 1 msk torkad oregano
  • Salt och nymald svartpeppar
  • Olivolja