risenta 3d

Mumsigt tips för en gulare midsommar! Vad ska du ha för gult på ditt midsommarbord imorgon? Varför inte baka fröknäcke? Gör sig gott till maten och passar fint som present.

Hälsa på oss

Har du funderingar eller frågor kring Risenta och våra produkter? Hör av dig i så fall, vi finns på telefon 08-586 27 500 och har öppet mellan 8.30–16.30 men lunchstängt mellan 12.00–13.00.

Om du hellre vill maila oss så är adressen info@risenta.se. 

Konsumentkontakt

Dina åsikter är viktiga för att vi ska kunna erbjuda högkvalitativa produkter. Åsa arbetar som vår konsumentkontakt och hon ansvarar för att samla ihop alla synpunkter vi får in. Vi är otroligt tacksamma för att ni informerar oss om eventuella fel och brister, det gör oss ännu bättre.


Om du vill kontakta oss ang. en produkt, kom ihåg att ange:


1. Produktens namn

2. Vikt

3. Bäst före

4. Batchnr

5. Eventuellt vilket fel det är på produkten

6. Ditt eget namn och din adress, så att vi kan kontakta och ersätta dig


Du når oss enklast på: info@risenta.se

 

ARBETA HOS OSS

Att jobba på Risenta ska vara kul, spännande, fartfyllt och lärorikt! Vi som arbetar på Risenta har sedan 2007 blivit dubbelt så många. Idag är vi drygt 40 personer som samsas i våra lokaler vid Norrvikens strand i Rotebro. Den ena halvan av gänget arbetar på kontoret, och den andra i produktionen samt lagret.

Vi strävar hela tiden mot att vara en öppen arbetsplats, där vår nyfikenhet på nya produkter och andra matkulturer även syns i arbetet med att skapa en arbetsplats där jämställdhet och mångfald är självklara. Det ska vara en naturlig ingrediens för oss på Risenta.

Om du är intresserad av att börja arbeta hos oss, så skicka gärna in din spontanansökan via pauliggroup.com/careers så kontaktar vi dig om det dyker upp en tjänst som skulle passa just dig.

Risenta på LinkedIn