risenta 1d

Smarrig glutenfri semmelkladdkaka 🍩 Ingredienser (portioner 8-10 bitar): 125 g smör 2 1/2 dl Risenta mandelmjöl (ca 100 g) 1 tsk malen Santa Maria mald kardemumma 2 1/2 dl strösocker 1 1/2 dl Risenta durramjöl 1 krm vaniljsocker 1 krm salt 3 ägg Till garnering 2 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl hackad, rostad sötmandel Florsocker GÖR SÅ HÄR: 1. Smörj en form med avtagbar kant 24 cm i diameter. 2. Sätt ugnen på 175 grader. 3. Smält smör och låt kallna. 4. Blanda ihop alla torra ingredienser. 5. Vispa i ägg och smör. Blanda väl. 6. Häll i formen. 7. Grädda i 20-24 minuter, gott om den är lite kladdig.

KONSUMENTKONTAKT

Dina åsikter är viktiga för att vi ska kunna erbjuda högkvalitativa produkter. Vår konsumentkontakt ansvarar för att samla ihop alla synpunkter vi får in. Vi är otroligt tacksamma för att ni informerar oss om eventuella fel och brister, det gör oss ännu bättre.


FORUM

I vårt forum hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Risenta och våra produkter. Här kan du också ställa egna frågor.

Reklamation

Om du vill kontakta oss angående reklamation av en produkt, ber vi dig fylla i det här formuläret.

Telefon konsumentkontakt

Du kan nå oss på telefon: 08-586 27 500. Vi svarar mellan kl 11.00–12.00 på vardagar.

Postadress

Risenta AB
Råsundavägen 18
169 67 Solna