Tillbaka till skola eller jobb? Få upp energinivån med ‪#proteinflingor‬ #tranbär #chia

Risenta 1 timmar sen

Här får du recept på färska frallor som är klara på mindre än 30 minuter! Tack vare det höga fiberinnehållet i produkten passar psylliumhusk perfekt till glutenfri bakning och fyller där en viktig funktion att göra bakverket saftigare och hjälper till att skapa en struktur så att det håller ihop. http://bit.ly/295yyJH

Risenta 7 timmar sen

Håll utkik efter nya frukostprodukter! Vi lanserar frögröt, rosta själv granola, och ny, praktisk förpackning.

Kryddigt fröknäcke

Imponera på dina gäster, eller dig själv, med världens enklaste knäckebröd. Och kanske godaste!

Gör så här:

Värm ugnen till 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsalt och frön. Rör samman till en gröt och klicka ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå knäckesmeten och kavla ovanpå pappret så att smeten trycks ut till en tunn platta. Ta bort det övre bakplåtspappret och toppa med lite flingsalt samt blandade frön, exempelvis solroskärnor och krossade linfrön. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter eller tills brödet fått fin färg. Låt kallna och bryt sedan i mindre bitar.

Ingredienser
  • 2 dl Risenta majsmjöl
  • 1 dl Risenta solroskärnor
  • 1 dl Risenta linfrön
  • 1/2 dl rapsolja
  • 2 dl kokande vatten
  • 1 msk mortlade fänkålsfrön
  • Övrigt:
  • flingsalt
  • blandade frön och kärnor
  • att toppa med