risenta 26d

Inför årets gulaste högtid tycker vi att du ska imponera med den här skönheten på efterrättsbordet! Du hittar receptet på vår glutenfria vallmokaka med mandel och citron i profilen.

LINS & ORZOBLANDNING

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Det här är en matig och spännande blandning av orzo (italienskt matkorn), gula linser, durra, quinoa och solroskärnor med en härlig smak av ingefära och gurkmeja. Blandningen kokas enkelt och räcker till ca. 4-6 portioner. Efter 10 minuter har du ett gott, smakrikt tillbehör som passar till fisk eller räkor. Självklart har vi bara 100% naturliga råvaror i våra blandningar.

Såhär tillagar du hela påsen Lins & orzoblandning (300 g)
1. Hetta upp 1 msk neutral olja i kastrull.
2. Fräs grynblandningen i 1–2 minuter på medelhög värme.
3. Tillsätt 5 dl vatten och 1 tsk salt och koka i 10 min.

Serveras förslagsvis med stekt fisk eller räkor, kall limesås och sallad.

Ingredienser
  • Risenta Lins & Orzoblandning
  • Lax
  • Limesås
  • sallad