Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 15 timmar sen

Sugen på en utmaning? Risenta är med och sponsrar Stockholm Tunnelrun och vi har 10 startplatser att dela ut. För att tävla måste du vara över 18 och skriva en kort motivering i kommentarsfältet. Vi väljer ut 10 vinnare på onsdag 1 mars. Sista anmälningsdatum för vinnarna är 3 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Risenta 4 dagar sen

Vad är #engodaremorgon för dig? Vår nya granola är ekologisk, supergod och helt utan tillsatt socker.

LINS & ORZOBLANDNING

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Det här är en matig och spännande blandning av orzo (italienskt matkorn), gula linser, durra, quinoa och solroskärnor med en härlig smak av ingefära och gurkmeja. Blandningen kokas enkelt och räcker till ca. 4-6 portioner. Efter 10 minuter har du ett gott, smakrikt tillbehör som passar till fisk eller räkor. Självklart har vi bara 100% naturliga råvaror i våra blandningar.

Såhär tillagar du hela påsen Lins & orzoblandning (300 g)
1. Hetta upp 1 msk neutral olja i kastrull.
2. Fräs grynblandningen i 1–2 minuter på medelhög värme.
3. Tillsätt 5 dl vatten och 1 tsk salt och koka i 10 min.

Serveras förslagsvis med stekt fisk eller räkor, kall limesås och sallad.

Ingredienser
  • Risenta Lins & Orzoblandning
  • Lax
  • Limesås
  • sallad