risenta 3d

Mumsigt tips för en gulare midsommar! Vad ska du ha för gult på ditt midsommarbord imorgon? Varför inte baka fröknäcke? Gör sig gott till maten och passar fint som present.

Säg hej till våra linskakor!

Linskakor – ett gott alternativ till snacks, naturligt goda och utan tillsatser. Eller ett perfekt mellanmål för dig som inte kan få nog av linser. Toppa med något gott eller ät precis som de är. Du hittar dem i hyllan med ris- och majskakor.


Vad är linskakor?

De liknar riskakor i sin form, men är istället baserade på lins-, majs-, potatismjöl, majskorn & ärtprotein. De krispiga kakorna är kryddade med salt och naturliga kryddor. Dessutom är de en bra källa till protein.


AllaTre
Riskaka_m_jordnotssmor

Hur tillverkas linskakorna?

Blandningen av lins-, majs-, potatismjöl, majskorn & ärtprotein blandas med vatten och åker sedan i ett poppningsrum. Där poppas blandningen under högt tryck i 300 graders värme och formas till runda kakor som sedan smaksätts och förpackas.


Linskakorna är glutenfria

Eftersom linskakorna är glutenfria, får de bära Celiakiförbundets märkning, det överkorsade axet. Dessutom innehåller de ingen mjölk så att fler kan njuta av dem. Vi har inte tillsatt något konstigt extra!


Riskaka_m_avokado