risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Linsotto med smörstekt portobello och parmesan

Gör så här:

Tillaga linsotton enligt anvisningarna på paketet. Finhacka rödlöken och fräs i smör utan att den tar färg. Skiva portobellon och stek i smör. Smaka av med salt och peppar.

Ta av linsotton från plattan och blanda i den rivna parmesanen. Rör runt och lägg sedan ner svampen och rödlöken i pannan. Toppa med en näve bladpersilja och lite extra parmesan.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta linsotto
  • 500 g portobellosvamp
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 dl parmesan
  • Salt och peppar
  • Smör och olja till stekning