risenta 2d

Äntligen tid för att binda kransar, dansa runt midsommarstången och inte minst äta gott. Har du missat något till midsommarbordet? Ett sista minuten-tips är ett härligt fröknäcke. Våra färdiga mixer är klara på en timme och finns i smakerna chia, grönkål och rotfrukter. Glad midsommar! #risenta #midsommar

Linsotto med smörstekt portobello och parmesan

Gör så här:

Tillaga linsotton enligt anvisningarna på paketet. Finhacka rödlöken och fräs i smör utan att den tar färg. Skiva portobellon och stek i smör. Smaka av med salt och peppar.

Ta av linsotton från plattan och blanda i den rivna parmesanen. Rör runt och lägg sedan ner svampen och rödlöken i pannan. Toppa med en näve bladpersilja och lite extra parmesan.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta linsotto
  • 500 g portobellosvamp
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 dl parmesan
  • Salt och peppar
  • Smör och olja till stekning