risenta 9d

Bästa mellanmålet för en dag på stranden? Chiapudding med kokos och jordgubbar såklart. Går supersnabbt att svänga ihop i färdiga portioner kvällen innan. Receptet finns på risenta.se

Linsotto med smörstekt portobello och parmesan

Gör så här:

Tillaga linsotton enligt anvisningarna på paketet. Finhacka rödlöken och fräs i smör utan att den tar färg. Skiva portobellon och stek i smör. Smaka av med salt och peppar.

Ta av linsotton från plattan och blanda i den rivna parmesanen. Rör runt och lägg sedan ner svampen och rödlöken i pannan. Toppa med en näve bladpersilja och lite extra parmesan.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta linsotto
  • 500 g portobellosvamp
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 dl parmesan
  • Salt och peppar
  • Smör och olja till stekning