risenta 3d

Skafferiets gul(d)klimp! Visste du att alla våra produkter är 100% klimatkompenserade? 🌱Läs gärna mer på: risenta.se/gron-planet

Mugcake med choklad och hasselnöt

En superlyxig liten dessert som är lika snabb att laga som den är god, perfekt med en klick grädde och färska bär till!

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser.
2. Häll smeten i en smord kopp.
3. Värm i mikrovågsugn i ca 1½ min.
4. Låt svalna, vänd koppen upp och ner för att få ut kakan.
5. Servera gärna med grädde och färska bär.

Ingredienser
  • 1 ägg
  • 1 ½ msk olja
  • ½ dl risenta mandelmjöl
  • 3 msk risenta hasselnötmjöl eller
  • mixade, rostade hassselnötter utan skal
  • ¾ msk risenta kokosmjöl
  • 1 msk kakao
  • 2 msk risenta rårörsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver