risenta 4d

Vi 💛 Gröt! Vår Frögröt har en bas av Steel Cut Oats (klippt havre) som gör att gröten behåller mycket av sin konsistens även efter tillagning. Det gör att den får en fastare konsistens än traditionell havregrynsgröt.

Oliv- och fårostsallad

Perfekt blandning av kalamataoliver och salt fårost. Passar som både tillbehör och förrätt.

  • Tid: 15min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Hetta upp en torr stekpanna och rosta pumpakärnorna under omrörning. Var försiktig så att de inte bränns vid. Låt svalna. Skär paprikan, fårosten och gurkan i kuber. Blanda dem med tomaterna och oliverna i en skål. Droppa över olivolja, samt strö över flingsalt och svartpeppar. Toppa med pumpakärnorna.

Ingredienser
  • 100 g fårost
  • 100 g röda coctailtomater
  • ½ röd paprika
  • ½ gul paprika
  • 10 cm gurka
  • 100 g kalamataoliver
  • 1 msk olivolja
  • ½ dl Risenta pumpakärnor
  • Flingsalt
  • Svartpeppar