Med vår nyhet Rosta själv Granola Cashew, Pistage & Chia, rostar du din egen granola. Härlig doft av kardemumma, och fint att ge bort i present! #granola #rostasjälv #risenta #alltidfrukost

Risenta 1 dagar sen

Med vår nyhet Rosta själv Granola Cashew, Pistage & Chia, rostar du din egen granola. Härlig doft av kardemumma, och fint att ge bort i present!

Risenta 3 dagar sen

Med nyheten Rosta själv Cashew, Pistage & Chia, kan du nu njuta av nyrostad granola i ditt eget kök! Rosta din egen granola med hjälp av Risentas mix. Du blandar mixen med vatten, olja, honung och salt. I den här blandningen tillsätter du även kardemumma, som ger en härlig smak. http://www.risenta.se/rosta-sjalv-granola

Kikärtspasta gör entré

Nu kommer vi med fler produkter i vår pastafamilj! Tidigare har vi lanserat bönpasta som snabbt blivit en älskad favorit av många.

Nyhet
laxpasta

klimatsmart & Fri från gluten

Låt oss få presentera vårt senaste tillskott, kikärtspasta. Den är gjord på ekologiskt kikärtsmjöl och vatten, inget annat, och är därför naturligt fri från gluten så att alla kan njuta av den. Kikärtspastan innehåller mer protein än vanlig pasta, perfekt till en vegetarisk sås, gott och klimatsmart! Välj mellan fusilli, makaroni eller rigatoni med dina favorittillbehör.  

Årets bästa hälsomat, MåBra
Fler och fler upptäcker vår kikärtspasta. Tidningen MåBra utser varje år vinnare inom hälsosam mat. 2015 fick vår kikärtspasta utmärkelsen MåBra Val 2015. Juryn uttryckte sig såhär när alla vinnare presenterades:

"Mer proteinrik än vanlig pasta och därmed också matigare och mer mättande. Naturligt glutenfritt. God smak som är mustig och lite nötaktig."

pastasorter
kampanjimg
modulhalfimg3

Bönpastan är här för att stanna

För dig som älskar pasta och hälsosam mat, är nyfiken på något nytt eller är glutenintolerant finns nu en pasta som passar dig.

Vår bönpasta görs direkt av sojabönor vilket ger den alla nyttigheter som finns i bönor. Bönpastan innehåller rikligt med proteiner och fiber men är samtidigt snål på kolhydrater. Detta gör att bönpastan är väldigt mättande och ger energi länge. Dessutom är den precis som bönor rik på nyttiga vitaminer och mineraler, helt glutenfri och ekologiskt producerad.

Utmärkelse för vår bönpasta

Årets produkt 2015, Dagligvarugalan

bonpasta_rad2

Det nya gröna köket

Nu kan du enkelt byta ut din vanliga pasta mot bönpasta i alla dina recept. Bönpastan innehåller det mesta som du behöver i en måltid, så tack vare det höga protein- och fiberinnehållet räcker det faktiskt med en god tomatsås eller en krämig pesto som tillbehör.

modulhalfimg6

Vad är bönpasta?

Bönpasta är helt enkelt pasta gjord enbart på sojabönor. Den har alla nyttigheter som finns naturligt i sojabönan, men tillagas lika enkelt som vanlig pasta. Den innehåller fyra gånger mindre kolhydrater än traditionell pasta, vilket gör den perfekt för dig som älskar pasta men vill dra ner på kolhydraterna. Och det är en riktig superpasta som har massor med protein i sig, hela fyra gånger så mycket som vanlig pasta. När det gäller fiber innehåller vår bönpasta mer än sex gånger så mycket fiber som vanlig pasta.

ENKEL TILLAGNING

Att laga hälsosam mat ska vara lätt och enkelt, och gott såklart! Aldrig har det varit enklare att snabbt laga till vardagsmaten. Bönpasta lagar du lika lätt som vanlig pasta, efter ett par minuter i kokande vatten har du en god och nyttig pasta klar att servera.

VÅRA PRODUKTER

Det här är det nya sättet att äta pasta. Upptäck vår serie av ekologisk bönpasta som just nu innehåller två sorters fettuccine gjord på gula och gröna sojabönor, samt spaghetti gjord på gula sojabönor.
varaprodukter