risenta 0d

Visste du att julens godaste tillbehör kan bakas glutenfritt? Swipa ➡️ för (enkelt!) recept 😊

Spaghetti

GLUTENFRI

  • Fiber

    • FIBER4#f7e543
    • EMPTY96.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN13#f7e543
    • EMPTY87.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.70#f7e543
    • EMPTY30.ToString()#fdf8d0

Vår vetefria spaghetti av majs, linser och ärtor går snabbt att laga och smakar precis som pasta ska göra - en ny vardagsfavorit helt enkelt! Spaghetti av majs, linser och ärtor passar till alla dina pastarecept såsom carbonara och bolognese.

Glutenfri.

Koktid 12-13 minuter.

Ingredienser:

Mjöl av: majs (50 %), gula linser (30 %), gula ärtor (20 %)

Allergener:

Kan innehålla spår av soja.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte over rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1501kJ/354kcal
  • Fett1,5 g
    • -varav mättat fett0,2 g
  • Kolhydrater70 g
    • -varav sockerarter1,1 g
  • Fiber4,3 g
  • Protein 13 g
  • Salt <0,01 g