risenta 13d

Ingenting går upp mot att vakna till doften av nybakat bröd 💭🍞 Här kommer recept på vårt formbröd som är supergott att rosta eller att äta som det är.

Solroskärnor (rostade)

  • Fiber

    • FIBER6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT50#f7e543
    • EMPTY50.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.13#f7e543
    • EMPTY87.ToString()#fdf8d0

Dessa varsamt rostade solroskärnor är både goda och nyttiga. De passar perfekt som snacks eller för att toppa salladen och soppan med. Solroskärnor är skalade frön från solrosen och innehåller massor av vitaminer och mineraler.

Ingredienser:

Solroskärnor

Allergener:

Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, sojabönor

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2490kJ/590kcal
  • Fett47g
    • -varav mättat fett5g
  • Kolhydrater14g
    • -varav sockerarter2g
  • Fiber11g
  • Protein 23g
  • Salt0,008g