risenta 0d

Är du inte så förtjust i Janssons? Testa att rosta potatisklyftor med skal och dippa i paprikahummus. En mättande och god smakkombo så här i jultider, eller vilken dag som helst! Recept i bio.

Solroskärnor

Rostade och saltade

  • Fiber

    • FIBER6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT50#f7e543
    • EMPTY50.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.13#f7e543
    • EMPTY87.ToString()#fdf8d0

Dessa varsamt rostade och saltade solroskärnor är både goda och nyttiga. De är utmärkta som snacks och perfekta att toppa salladen och soppan med. De tillför maten det lilla extra.

Solroskärnor är skalade frön från solrosen som är fyllda med klassisk smak av sommar och sol.

Ingredienser:

Solroskärnor, salt

Allergener:

Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, sojabönor

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2490 kJ/590 kcal
  • Fett47g
    • -varav mättat fett5g
  • Kolhydrater14g
    • -varav sockerarter2g
  • Fiber11g
  • Protein 23g
  • Salt3,2g