risenta 1d

Visste du att julens godaste tillbehör kan bakas glutenfritt? Swipa ➡️ för (enkelt!) recept 😊

Solroskärnor (rostade/saltade)

  • Fiber

    • FIBER6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT50#f7e543
    • EMPTY50.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.13#f7e543
    • EMPTY87.ToString()#fdf8d0

Rostade och saltade solroskärnor är både goda och nyttiga. De passar perfekt som snacks eller för att toppa salladen och soppan med. Solroskärnor är skalade frön från solrosen och innehåller massor av vitaminer och mineraler.


Ingredienser:

Solroskärnor, salt

Allergener:

Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, sojabönor

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2490 kJ/590 kcal
  • Fett47g
    • -varav mättat fett5g
  • Kolhydrater14g
    • -varav sockerarter2g
  • Fiber11g
  • Protein 23g
  • Salt3,2g