Tillbaka till skola eller jobb? Få upp energinivån med ‪#proteinflingor‬ #tranbär #chia

Risenta 2 dagar sen

Här får du recept på färska frallor som är klara på mindre än 30 minuter! Tack vare det höga fiberinnehållet i produkten passar psylliumhusk perfekt till glutenfri bakning och fyller där en viktig funktion att göra bakverket saftigare och hjälper till att skapa en struktur så att det håller ihop. http://bit.ly/295yyJH

Risenta 2 dagar sen

Håll utkik efter nya frukostprodukter! Vi lanserar frögröt, rosta själv granola, och ny, praktisk förpackning.

Fröknäcke Bakmix med Chiafrön

  • Fiber

    • FIBER16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT42#f7e543
    • EMPTY58.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.19#f7e543
    • EMPTY81.ToString()#fdf8d0

Nu kan du enkelt baka ditt eget fröknäcke på bara frön och kärnor. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön.

Fröknäcke bakmix med chia består av 100% frön och kärnor. Det har en lägre halt kolhydrater och högre halt fett och protein än andra knäckebröd. Det är dessutom naturligt glutenfritt.

Tips
  • 1. Tänk på att använda bakplåtspapper och inte smörpapper för att undvika att fröknäcket fastnar.
  • 2. Tänk på att värmen kan variera från en ugn till en annan så kolla då och då ditt fröknäcke under gräddningen så att det inte bränner vid.

Ingredienser:

Solroskärnor, sesamfrö, pumpakärnor, linfrön, psylliumfrön, chiafrön (8%)

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2420kJ/580kcal
  • Fett42g
    • -varav mättat fett6g
  • Kolhydrater19g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber16g
  • Protein 23g
  • Salt0,03g