risenta 4d

Så här såg det ut när Clara Henry öppnade sin gula låda från Risenta. Se hela filmen på Claras Youtube-kanal. #engulvecka

Fröknäckemix med chiafrön

  • Fiber

    • FIBER16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT42#f7e543
    • EMPTY58.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.19#f7e543
    • EMPTY81.ToString()#fdf8d0

Nu kan du enkelt baka ditt eget fröknäcke på bara frön och kärnor. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön.

Fröknäcke bakmix med chia består av 100% fröer och kärnor. Det har en lägre halt kolhydrater och högre halt fett och protein än andra knäckebröd. Det är dessutom naturligt glutenfritt.

Tips
  • 1. Tänk på att använda bakplåtspapper och inte smörpapper för att undvika att fröknäcket fastnar.
  • 2. Tänk på att värmen kan variera från en ugn till en annan så kolla då och då ditt fröknäcke under gräddningen så att det inte bränner vid.

Ingredienser:

Solroskärnor, sesamfrö, pumpakärnor, linfrön, psylliumfrön, chiafrön (8%)

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2420kJ/580kcal
  • Fett42g
    • -varav mättat fett6g
  • Kolhydrater19g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber16g
  • Protein 23g
  • Salt0,03g

Fröknäckemix med chiafrön

  • Fiber

    • FIBER16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT42#f7e543
    • EMPTY58.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.19#f7e543
    • EMPTY81.ToString()#fdf8d0

Nu kan du enkelt baka ditt eget fröknäcke på bara frön och kärnor. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön.

Fröknäcke bakmix med chia består av 100% fröer och kärnor. Det har en lägre halt kolhydrater och högre halt fett och protein än andra knäckebröd. Det är dessutom naturligt glutenfritt.

Tips
  • 1. Tänk på att använda bakplåtspapper och inte smörpapper för att undvika att fröknäcket fastnar.
  • 2. Tänk på att värmen kan variera från en ugn till en annan så kolla då och då ditt fröknäcke under gräddningen så att det inte bränner vid.

Ingredienser:

Solroskärnor, sesamfrö, pumpakärnor, linfrön, psylliumfrön, chiafrön (8%)

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2420kJ/580kcal
  • Fett42g
    • -varav mättat fett6g
  • Kolhydrater19g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber16g
  • Protein 23g
  • Salt0,03g

Fröknäcke med rotfrukter

  • Fiber

    • FIBER16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT42#f7e543
    • EMPTY58.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.19#f7e543
    • EMPTY81.ToString()#fdf8d0

Bakmixen innehåller 50% fröer & kärnor, 10% rotfrukter, majs- och bovetemjöl. Blanda bakmixen med olja och vatten, kavla ut, grädda, och snart kan du njuta av nybakat fröknäcke i ditt kök. Rotfrukterna ger brödet en härligt söt, rund och god smak. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön. Det är dessutom naturligt glutenfritt.

Tips
  • 1. Tänk på att använda bakplåtspapper och inte smörpapper för att undvika att fröknäcket fastnar.
  • 2. Tänk på att värmen kan variera från en ugn till en annan så kolla då och då ditt fröknäcke under gräddningen så att det inte bränner vid.

Ingredienser:

Fröer och kärnor 50% (linfrön, solroskärnor, pumpakärnor), majsmjöl, torkade rotfrukter 10% (rödbeta, morot, palsternacka), rårismjöl, bovetemjöl, salt, psylliumhusk. OBS! Kan innehålla spår av soja.

Allergener:

OBS! Kan innehålla spår av soja.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1850kJ/540kcal
  • Fett24g
    • -varav mättat fett3g
  • Kolhydrater36g
    • -varav sockerarter5g
  • Fiber12g
  • Protein 15g
  • Salt2g

Fröknäcke med grönkål

  • Fiber

    • FIBER16#f7e543
    • EMPTY84.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT42#f7e543
    • EMPTY58.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN23#f7e543
    • EMPTY77.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.19#f7e543
    • EMPTY81.ToString()#fdf8d0

Fröknäcke med grönkål är en färdig mix som gör att du snabbt och enkelt kan baka ett supergott knäckebröd. Tillsätt bara olja, vatten och toppa med salt, rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön. En påse räcker till två plåtar. 

Fröknäcke med grönkål innehåller 50% fröer och kärnor och är glutenfritt.

Tips
  • 1. Tänk på att använda bakplåtspapper och inte smörpapper annars fastnar knäckebrödet.
  • 2. Tänk på att värmen kan variera från en ugn till en annan, så kolla gärna till fröknäcket mot slutet av gräddningstiden så det inte bränns vid.

Ingredienser:

Fröer och kärnor 50% (linfrön, solroskärnor, pumpakärnor), majsmjöl, rårismjöl, bovetemjöl, torkad grönkål 2%, salt, torkad lök, torkad tomat, psylliumhusk.

Allergener:

Kan innehålla spår av soja.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1850kJ/540kcal
  • Fett24g
    • -varav mättat fett2,8g
  • Kolhydrater36g
    • -varav sockerarter1,5g
  • Fiber11g
  • Protein 15g
  • Salt2g