risenta 59d

Inför årets gulaste högtid tycker vi att du ska imponera med den här skönheten på efterrättsbordet! Du hittar receptet på vår glutenfria vallmokaka med mandel och citron i profilen.

Hasselnötsmjöl

  • Fiber

    • FIBER10#f7e543
    • EMPTY90.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT61#f7e543
    • EMPTY39.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN15#f7e543
    • EMPTY85.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.17#f7e543
    • EMPTY83.ToString()#fdf8d0

Hasselnötsmjöl består av malda hasselnötter. Det är naturligt glutenfritt, har en fin nötsmak och passar därför perfekt i kakor och efterrätter. Byt gärna ut delar av ditt vanliga mjöl mot hasselnötsmjöl för att få en nötigare smak och ett godare bröd. Du kan också fiberberika din smoothie, eller strö det över din müsli.

Likt övriga nötter är hasselnöten full av energi tack vare dess höga fettinnehåll. Nötterna är även rika på kostfiber.

Ingredienser:

Hasselnötsmjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av andra nötter och sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2700kJ/650kcal
  • Fett61g
    • -varav mättat fett4,5g
  • Kolhydrater17g
    • -varav sockerarter4,5g
  • Fiber10g
  • Protein 15g
  • Salt<0,01g