Glad midsommar! Prova en klassisk jordgubbstårta, med mindre socker och mer nötter http://www.risenta.se/jordgubbstarta-pa-marang--och-notbotten

Risenta 22 timmar sen

Glad midsommar! Prova en klassisk jordgubbstårta, med mindre socker och mer nötter http://www.risenta.se/jordgubbstarta-pa-marang--och-notbotten

Risenta 1 dagar sen

Lycka till med midsommarmaten! Du kommer väl ihåg salladen ;) Vi vill tipsa om ljummen sallad med tomatbönor! http://www.risenta.se/ljummen-sallad-med-tomatbonor

Majsmjöl

  • Fiber

    • FIBER3#f7e543
    • EMPTY97.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Majsmjöl framställs genom malning av solmogen majs. Det är naturligt glutenfritt och kan därför ätas av i princip alla. Det är ett lättsmält mjöl som är snällt mot känsliga magar, både för vuxna och barn.

Majsmjöl passar lika bra i svenska knäckebröd som i mexikanska tortillas. Det är också perfekt till välling, kakor, bröd och pannkakor.



Ingredienser:

Majsmjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1430kJ/340kcal
  • Fett1,5g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber3g
  • Protein 6g
  • Salt0,002g