Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 6 timmar sen

Vad är det för skillnad på stora och små vita bönor? Inte så värst mycket mer än att de stora kräver lite längre koktid. Men de är väl värda att vänta på! #gulipedia #risenta

Risenta 3 dagar sen

Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Majsmjöl

  • Fiber

    • FIBER3#f7e543
    • EMPTY97.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Majsmjöl framställs genom malning av solmogen majs. Det är naturligt glutenfritt och kan därför ätas av i princip alla. Det är ett lättsmält mjöl som är snällt mot känsliga magar, både för vuxna och barn.

Majsmjöl passar lika bra i svenska knäckebröd som i mexikanska tortillas. Det är också perfekt till välling, kakor, bröd och pannkakor.



Ingredienser:

Majsmjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1430kJ/340kcal
  • Fett1,5g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber3g
  • Protein 6g
  • Salt0,002g