risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Mandelmjöl

  • Fiber

    • FIBER11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT54#f7e543
    • EMPTY46.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN24#f7e543
    • EMPTY76.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.10#f7e543
    • EMPTY90.ToString()#fdf8d0

Mandelmjöl görs av mandlar som blancheras (skalas) och mals till mjöl. Likt övriga nötter är mandeln rik på energi tack vare sitt höga fettinnehåll. Mandelmjöl innehåller även mycket protein, samtidigt som det har ett relativt lågt kolhydratinnehåll.

Mandelmjöl är ljuvligt i söta bakverk som t ex makroner och är en huvudingrediens i mandelmassa. Prova även i matbröd, tårtbottnar, maränger och kakor. Det är också sanslöst gott att panera med.



Ingredienser:

Mandelmjöl

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 2600kJ/620kcal
  • Fett54g
    • -varav mättat fett4g
  • Kolhydrater10g
    • -varav sockerarter7g
  • Fiber11g
  • Protein 24g
  • Salt0,03g