risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Nyponskalsmjöl

  • Fiber

    • FIBER12#f7e543
    • EMPTY88.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN4#f7e543
    • EMPTY96.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.68#f7e543
    • EMPTY32.ToString()#fdf8d0

Nyponskalsmjöl är ett härligt syrligt mjöl som görs av torkade nyponskal. Det används främst för att göra hemmagjord nyponsoppa med fördelen att du då kan sockra själv, efter tycke och smak. Mjölet kan också användas till att smakberika rostad müsli, samt vid bakning av både bröd och kakor.

Alla våra nypon kommer från Chile. Eftersom nyponen växer vilt används inga besprutningsmedel, så alla nypon är dessutom snälla mot miljön. 

Nypon är framförallt rika på C-vitamin, vilket är en antioxidant.

Ingredienser:

Mjöl av hela torkade nyponskal

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1370kJ/330kcal
  • Fett1,5g
    • -varav mättat fett0g
  • Kolhydrater68g
    • -varav sockerarter61g
  • Fiber12g
  • Protein 4g
  • Salt*0,02g
  • C-vitamin450mg
  • *naturligt förekommande natrium