risenta 3d

Ett soligt frukosttips till dig som har börjat jobba eller plugga. ☀️ 120 gram vaniljkvarg 1 dl osötad mandelmjölk 1,5 msk chiafrön Vaniljpulver Topping: mangopure, minikeso och passionsfrukt Foto&Recept: @sara.sjostrand sara.sjostrand

Psylliumhusk

  • Fiber

    • FIBER85#f7e543
    • EMPTY15.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.4#f7e543
    • EMPTY96.ToString()#fdf8d0

Psylliumhusk är självaste skalet från psylliumfrön. Tack vare det höga fiberinnehållet i produkten passar psylliumhusk perfekt till glutenfri bakning och fyller där en viktig funktion att göra bakverket saftigare och hjälper till att skapa en struktur så det håller ihop. Dessutom kan du med fördel använda psylliumhusk i smoothien eller strössla över frukosttallriken för att öka ditt dagliga fiberintag.

Psylliumhusk innehåller hela 85% fiber.

Ingredienser:

Skal av psylliumfrö.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 780kJ/190kcal
  • Fett0,5g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater3,5g
    • -varav sockerarter<0,5g
  • Fiber85g
  • Protein 1g
  • Salt0,1g