risenta 5d

TÄVLING! Du glömmer väl inte bort vår tävling Toppa maten? Dela med dig av ditt bästa toppa-tips under #toppamaten Vi drar en vinnare varje vecka som får ett presentkort på 1000 kr att handla mat för!

Rismjöl

  • Fiber

    • FIBER2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

1dl rismjöl väger cirka 50g.



Ingredienser:

Rismjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1550kJ/370kcal
  • Fett1g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75 g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber1,5g
  • Protein 6g
  • Salt0,001g