risenta 9d

Bästa mellanmålet för en dag på stranden? Chiapudding med kokos och jordgubbar såklart. Går supersnabbt att svänga ihop i färdiga portioner kvällen innan. Receptet finns på risenta.se

Rismjöl

  • Fiber

    • FIBER2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.


Ingredienser:

Rismjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1550kJ/370kcal
  • Fett1g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75 g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber1,5g
  • Protein 6g
  • Salt0,001g