Med nyheten Rosta själv Cashew, Pistage & Chia, kan du nu njuta av nyrostad granola i ditt eget kök! Rosta din egen granola med hjälp av Risentas mix. Du blandar mixen med vatten, olja, honung och salt. I den här blandningen tillsätter du även kardemumma, som ger en härlig smak. #rostasjälv #frukost #alltidfrukost #risenta

Risenta 1 dagar sen

Med nyheten Rosta själv Cashew, Pistage & Chia, kan du nu njuta av nyrostad granola i ditt eget kök! Rosta din egen granola med hjälp av Risentas mix. Du blandar mixen med vatten, olja, honung och salt. I den här blandningen tillsätter du även kardemumma, som ger en härlig smak. http://www.risenta.se/rosta-sjalv-granola

Risenta 4 dagar sen

Risentas granola Kardemumma, Hasselnötter och Blåbär är en smakrik granola som du kan äta till frukost, mellanmål eller varför inte en efterrätt? Prova med turkisk yoghurt och honung!

Rismjöl

  • Fiber

    • FIBER2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.


Ingredienser:

Rismjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1550kJ/370kcal
  • Fett1g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75 g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber1,5g
  • Protein 6g
  • Salt0,001g