risenta 26d

Inför årets gulaste högtid tycker vi att du ska imponera med den här skönheten på efterrättsbordet! Du hittar receptet på vår glutenfria vallmokaka med mandel och citron i profilen.

Granola ananas, chia & mandel

  • Fiber

    • FIBER24#f7e543
    • EMPTY76.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT12#f7e543
    • EMPTY88.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.49#f7e543
    • EMPTY51.ToString()#fdf8d0

Den här granolan innehåller flingor, gryn och fiberrika frön som rostats tillsammans med solrosolja och mandlar för en härligt knaprig konsistens. Ananas ger en naturligt söt och och frisk smak. Självklart utan tillsatt socker.

Ingredienser:

Havregryn, inulin (fiber), veteflingor, solrosolja , rostade mandelbitar 2%, frystorkade ananasbitar 2%, kokosflingor, chiafrön 1,3 % (Salvia hispanica), solroskärnor, salt.

Allergener:

Havregryn, veteflingor, mandel.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energi 1650kJ/400kcal
  • Fett 12 g
    • -varav mättat fett 2,3 g
  • Kolhydrater 49 g
    • -varav sockerarter 5,1 g
  • Fiber 24 g
  • Protein 11 g
  • Salt 0,47 g