risenta 3d

Ett soligt frukosttips till dig som har börjat jobba eller plugga. ☀️ 120 gram vaniljkvarg 1 dl osötad mandelmjölk 1,5 msk chiafrön Vaniljpulver Topping: mangopure, minikeso och passionsfrukt Foto&Recept: @sara.sjostrand sara.sjostrand

Granola ananas, chia & mandel

  • Fiber

    • FIBER24#f7e543
    • EMPTY76.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT12#f7e543
    • EMPTY88.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN11#f7e543
    • EMPTY89.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.49#f7e543
    • EMPTY51.ToString()#fdf8d0

Den här granolan innehåller flingor, gryn och fiberrika frön som rostats tillsammans med solrosolja och mandlar för en härligt knaprig konsistens. Ananas ger en naturligt söt och och frisk smak. Självklart utan tillsatt socker.

Ingredienser:

Havregryn, inulin (fiber), veteflingor, solrosolja , rostade mandelbitar 2%, frystorkade ananasbitar 2%, kokosflingor, chiafrön 1,3 % (Salvia hispanica), solroskärnor, salt.

Allergener:

Havregryn, veteflingor, mandel.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energi 1650kJ/400kcal
  • Fett 12 g
    • -varav mättat fett 2,3 g
  • Kolhydrater 49 g
    • -varav sockerarter 5,1 g
  • Fiber 24 g
  • Protein 11 g
  • Salt 0,47 g