risenta 3d

Ett soligt frukosttips till dig som har börjat jobba eller plugga. ☀️ 120 gram vaniljkvarg 1 dl osötad mandelmjölk 1,5 msk chiafrön Vaniljpulver Topping: mangopure, minikeso och passionsfrukt Foto&Recept: @sara.sjostrand sara.sjostrand

Bönpasta fettuccine

EKO & GLUTENFRI

  • Fiber

    • FIBER15#f7e543
    • EMPTY85.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT9#f7e543
    • EMPTY91.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN44#f7e543
    • EMPTY56.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.18#f7e543
    • EMPTY82.ToString()#fdf8d0

Vår bönpasta innehåller 100 % sojabönor och har därför en lägre kolhydrathalt än vanlig pasta gjord på vete. Dessutom är vår bönpasta glutenfri och rik på både protein och fiber. Du tillagar och använder den precis som vanlig pasta.

Koktid 3-5 minuter.

Ingredienser:

Mjöl av sojabönor* *av 100% ekologiska sojabönor

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1510kJ/360kcal
  • Fett9g
    • -varav mättat fett2g
  • Kolhydrater18g
    • -varav sockerarter 8g
  • Fiber15g
  • Protein44g
  • Salt0,016g