risenta 59d

Inför årets gulaste högtid tycker vi att du ska imponera med den här skönheten på efterrättsbordet! Du hittar receptet på vår glutenfria vallmokaka med mandel och citron i profilen.

Bönpasta fettuccine

EKO & GLUTENFRI

  • Fiber

    • FIBER15#f7e543
    • EMPTY85.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT9#f7e543
    • EMPTY91.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN44#f7e543
    • EMPTY56.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.18#f7e543
    • EMPTY82.ToString()#fdf8d0

Vår bönpasta innehåller 100 % sojabönor och har därför en lägre kolhydrathalt än vanlig pasta gjord på vete. Dessutom är vår bönpasta glutenfri och rik på både protein och fiber. Du tillagar och använder den precis som vanlig pasta.

Koktid 3-5 minuter.

Ingredienser:

Mjöl av sojabönor* *av 100% ekologiska sojabönor

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1510kJ/360kcal
  • Fett9g
    • -varav mättat fett2g
  • Kolhydrater18g
    • -varav sockerarter 8g
  • Fiber15g
  • Protein44g
  • Salt0,016g