Med vår nyhet Rosta själv Granola Cashew, Pistage & Chia, rostar du din egen granola. Härlig doft av kardemumma, och fint att ge bort i present! #granola #rostasjälv #risenta #alltidfrukost

Risenta 1 dagar sen

Med vår nyhet Rosta själv Granola Cashew, Pistage & Chia, rostar du din egen granola. Härlig doft av kardemumma, och fint att ge bort i present!

Risenta 4 dagar sen

Med nyheten Rosta själv Cashew, Pistage & Chia, kan du nu njuta av nyrostad granola i ditt eget kök! Rosta din egen granola med hjälp av Risentas mix. Du blandar mixen med vatten, olja, honung och salt. I den här blandningen tillsätter du även kardemumma, som ger en härlig smak. http://www.risenta.se/rosta-sjalv-granola

Kikärtspasta Rigatoni

Av ekologiska kikärtor

  • Fiber

    • FIBER14#f7e543
    • EMPTY86.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN20#f7e543
    • EMPTY80.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.50#f7e543
    • EMPTY50.ToString()#fdf8d0

Låt oss få presentera vårt senaste tillskott, kikärtspasta. Den är gjord på ekologiskt kikärtsmjöl och vatten, inget annat, och är därför naturligt fri från gluten så att alla kan njuta av den. Kikärtspastan innehåller mer protein än vanlig pasta, perfekt till en vegetarisk sås, gott och klimatsmart! Välj mellan fusilli, makaroni eller rigatoni med dina favorittillbehör.

Paketet räcker till 4 portioner
75 g per portion

1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en stor kastrull.
2. Lägg i pastan och låt sjuda i ca 8-10 minuter.
3. Häll av attnet och låt pastan rinna av i ett durkslag. Servera tillsammans med en god sås och toppa gärna med vackra fröer och kärnor.

Ingredienser:

Mjöl av kikärtor *av 100% ekologiska kikärtor

Förvaring:

Förvars torrt och inte över rumstemperatur

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1500kJ/360kcal
  • Fett5,8g
    • -varav mättat fett0,8g
  • Kolhydrater50g
    • -varav sockerarter3,9g
  • Fiber14g
  • Protein 20g
  • Salt0,01g