risenta 4d

En pesto behöver varken köpas färdig eller vara dyr att göra. Testa vår pesto med solroskärnor som passar lika bra till salladen som till pastan. 🌱

Pumpaslungad färskpotatis

Ett ny variant på kokt färskpotatis. Olivoljan förstärker potatisens smak och pumpakärnorna tillför både nyttigt fett och antioxidanter.

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Skrubba färskpotatisen och koka den mjuk, cirka 15 min. Blanda pumpakärnor, olivolja, örter och kryddor i en skål. Häll av vattnet på potatisen och häll över pumpablandningen. Rör om ordentligt.

Ingredienser
  • 20 st små färskpotatisar
  • 1 dl Risenta pumpakärnor
  • ½ kruka färska örter
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • Nymalen svartpeppar