risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Quinoaburgare med coleslaw och picklad rödlök

Gör så här:

Börja med den picklade rödlöken. Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skiva rödlöken tunt och lägg i lagen. Låt stå och dra i kylen en timme. 

Gör en coleslaw: blanda majonnäs med yoghurt, dijon, örtsalt och tabasco i en större bunke. Tillsätt strimlad kål, purjolök, persilja och vänd runt. Ställ åt sidan. 

Tillaga sedan quinoaburgarna enligt anvisningarna på paketet. 

Servera med hamburger­bröd, picklad lök, coleslaw och gärna en srirachamajonnäs.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta quinoaburgare
  • 4 hamburgerbröd
  • 300 g strimlad vitkål
  • 5 cm purjolök, strimlad
  • 1 knippe persilja
  • ¾ dl majonnäs
  • 2 msk yoghurt
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ tsk örtsalt
  • ¼ tsk tabasco
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 2 rödlökar