Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 15 timmar sen

Sugen på en utmaning? Risenta är med och sponsrar Stockholm Tunnelrun och vi har 10 startplatser att dela ut. För att tävla måste du vara över 18 och skriva en kort motivering i kommentarsfältet. Vi väljer ut 10 vinnare på onsdag 1 mars. Sista anmälningsdatum för vinnarna är 3 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Risenta 4 dagar sen

Vad är #engodaremorgon för dig? Vår nya granola är ekologisk, supergod och helt utan tillsatt socker.

Ät frukost med Risenta & vinn en resa

Tävla om 2 resor för 2 personer till Springtime Yoga resort på Mallorca under hösten 2017. Allt du behöver göra är att registrera två olika valfria EAN koder från Risentas frukostsortiment (Müsli, Granola eller Frögröt) samt motivera med max 25 ord varför just du/ni skall vinna. Lycka till!

Skriv in dina olika EAN koder med alla nummer i följd utan mellanslag.

EAN kod nr 1: 

EAN kod nr 2: 


MAllorcaBilder

Tävlingsregler och vinst

Villkor för Risentas webbtävling med Springtime

1. Tävlingen pågår mellan den 9/1 2017 och den 23/4 2017. Bara bidrag som registrerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. 

2. Arrangör är Risenta Sollentunaholmsvägen 13-15 19278 Sollentuna, ev frågor kring tävlingen besvaras av info@risenta.se eller konsumentkontakt 08-586 27 500

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Risenta eller deras familjer får inte delta i denna tävling. Endast en person per hushåll kan tävla.

4. De tävlande ska registrera 2 olika valfria EAN koder från Risentas frukostsortiment (Müsli, Granola eller Frögröt) samt motivera med max 25 ord varför de skall vinna.

5. Vinsterna utgörs av 2 st resor för 2 personer till Mallorca med Springtime Group under hösten 2017, värdet på resorna är ca 15 000 kr styck. 3-10 pris är en varupåse med Risenta produkter till ett värde av 500 kr.

6. Det är nödvändigt att köpa någon frukost-artikel från Risenta för att delta.


7. Risenta ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag.

8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 23 April 2017 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Risenta. Juryns beslut kan inte överklagas.

9. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10. Vinnarna meddelas personligen av Risenta och dess namn offentliggörs via Risenta på webb samt Facebook och Instagram. Vinnaren meddelas senast v. 18 2017.

11. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster.

12. Deltagarna accepterar att de vinnande deltagarna ger Risenta rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarens namn och tävlingsbidrag på risenta.se, Facebook och Instagram för att tillkännage vinnaren av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

13. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.

14. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.