risenta 0d

Vi 💛 Gröt! Vår Frögröt har en bas av Steel Cut Oats (klippt havre) som gör att gröten behåller mycket av sin konsistens även efter tillagning. Det gör att den får en fastare konsistens än traditionell havregrynsgröt.

Tomat & kikärtsbullar i krämig tomatsås

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Blanda till mixen enligt recept på förpackningen och forma till bollar, stek gyllene.

Stek lök och vitlök i matolja ett par minuter, häll på krossade tomater och basilika, låt koka ytterligare 5 minuter, smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Lägg sugersnaps i durkslaget och häll av pastavattnet över dem.

Servera bullarna med tomatsås, pasta och lite riven parmesanost.


Ingredienser
  • 1 frp kikärtsbullar tomat & basilika
  • 2 msk matolja
  • 1 gul lök, tärnad
  • 1 vitlökslyfta, pressad
  • ½ kruka basilika, grovhackad
  • 1 brk krossade tomater
  • salt och peppar
  • 300 g Risenta fusilli kikärtspasta, nykokt
  • 200 g sugersnaps, strimlade
  • lite riven parmesanost