risenta 4d

Ge dig själv en god start på dagen. Testa våra fyra nya müslisorter, alla fulla med smak och helt utan tillsatt socker.

Toppenbra tunnbröd

Luftigt tunnbröd som du kan fylla med dina favoriter!

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 8 st

Gör så här:

1. Blanda mjöl och salt.
2. Vispa ner vattnet lite i taget till en jämn smet, något tjockare än en vanlig pannkakssmet.
3. Smörj en stekpanna med matolja och stek brödet på svag värme som när du steker pannkakor.

Om de ska hållas mjuka staplas de på varandra och bör ätas nygräddade.

De kan också torkas till hårt bröd;
Sätt ugnen på 175 grader och lägg brödkakorna på galler mitt i ugnen vartefter de blir färdigstekta. Låt kakorna torka och lägg dem sedan luftigt att svalna.

Ingredienser
  • 4 dl Risenta bovetemjöl
  • 3 krm salt
  • 5-6 dl vatten