risenta 3d

Äntligen! Nu finns vår nya spaghetti i en ICA-butik nära dig. Med en perfekt blandning av majs, linser och ärtor har vi lyckats med konststycket att skapa en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, till och med hos de allra yngsta, kräsnaste kritikerna i familjen.

Ulrikas tacosallad

Krämig sallad som liknar en Ceasar men den här är lättare att göra och fräschare med gräddfil istället för majonnäs. Det som är viktigt är att man äter den på en gång när man blandat med dressing eftersom den annars blir soggig!

  • Pers/st: 4 portioner

Gör så här:

  1. Lägg svarta bönor i blöt över natten
  2. Koka svarta bönor och linser mjuka var för sig, häll av vattnet och låt svalna.
  3. Blanda ihop gräddfil och tacokryddmix till en dressing och smaka av med salt
  4. Lägg alla ingredienser förutom köttet och hälften av nachochipsen i en stor skål eller bunke, häll på  hälften av dressingen och blanda ihop allt.
  5. Servera på en gång tillsammans med skinka eller korv och resterande nachochipsen.

 

Ingredienser
  • 1 dl svarta bönor, kokta
  • 1 dl röda linser, kokta
  • 1 grovt hackat isbergsalladshuvud
  • 2 dl majs
  • ½ hackad gurka
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 dl riven eller strimlad lagrad ost
  • 300-400 g skivor korv eller rökt skinka
  • 4 dl nachochips
  • Örter till garnering
  • Salt