Välkommen Bönlasagne, vår kanske allra mest efterlängtade nyhet. Lasagneplattorna är ekologiska, helt glutenfria och självklart supergoda. #gulanyheter #risenta

Risenta 15 timmar sen

Sugen på en utmaning? Risenta är med och sponsrar Stockholm Tunnelrun och vi har 10 startplatser att dela ut. För att tävla måste du vara över 18 och skriva en kort motivering i kommentarsfältet. Vi väljer ut 10 vinnare på onsdag 1 mars. Sista anmälningsdatum för vinnarna är 3 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Risenta 4 dagar sen

Vad är #engodaremorgon för dig? Vår nya granola är ekologisk, supergod och helt utan tillsatt socker.

Vegorätt – för dig som vill äta mer grönt

Vill du äta mer vegetariskt, men kanske tycker att det är lite krångligt? Nu lanserar vi serien Vegorätt som gör det superenkelt att laga en grönare måltid, samtidigt som det är en bra källa till protein. Det enda du behöver göra är att blanda mixen med hett vatten och forma till bollar, biffar eller burgare. Sen är det bara att steka eller köra i ugnen. 


bollar

En serie vegetariska rätter

Vegorätt är en serie vegetariska mixer som du kan laga till kikärtsbollar, kikärtsbiffar med hasselnöt & mandel, quinoaburgare och sjögräs- & kikärtsbiffar. Det enda du behöver göra är att tillsätta vatten, och sen forma mixen till burgare, biffar eller bollar. Det är enkelt att tillaga i stekpannan, ugnen eller på grillen. Hela serien är naturligt glutenfri, ekologisk och 100% klimatkompenserad. 


IButikshyllan

Alternativ proteinkälla

Vegorätt gör det lättare att svänga ihop en supergod, grön måltid. Det enda du behöver göra är att blanda mixen med lite hett vatten, forma till bollar, burgare eller biffar och sen steka eller köra i ugnen, bra va? Servera med en sallad, rostade rotfrukter eller varför inte en av våra goda grynblandingar? Du hittar Vegorätt i butikshyllan för torra mixer & färdigmat.

Gott tillProdukterSamlade

Våra nyheter

Kikärtsbollar

Fyll ett pitabröd med kikärtsbollar, yoghurtsås och grönsaker och du har din egen version av falafel. Varje förpackning räcker till 16 st bollar.


Quinoaburgare

Forma smeten till burgare och stek i stekpanna eller på grillen. Servera med alla klassiska tillbehör till hamburgare. Varje förpackning räcker till 4-6 st burgare.


Kikärtsbiffar med hasselnöt & mandel

Med ett härligt tuggmotstånd av hasselnöt och mandel formar du denna blandning till biffar. Servera med en fräsch sallad eller det du är sugen på. En förpackning räcker till 4-6 st biffar.


Sjögräs & kikärtsbiffar

Dessa biffar har en spännande smak av sjögräs och formas till antingen biffar, bollar eller burgare, du bestämmer! En förpackning räcker till 4-6 st biffar.