risenta 0d

Den här chialimpan är full av nyttigheter! Den tar en stund att baka, men det är värt väntan kan vi lova 😉

Wrap med bulgurblandning & avokadohummus

  • Tid: 30min
  • Pers/st: 4

Gör så här:

Tillaga Risenta bulgurblandning enligt anvisningarna på förpackningen.

Hyvla rödkålen tunt. Lägg den i en skål och strö över salt. Krama kålen med händerna så att saltet fördelas jämt. Låt stå i 10 minuter. Rör ut socker i äppelcidervinägern tills sockret är upplöst. Häll över kålen och blanda runt.

Bred på färskost på libabröden och fyll med bulgurblandning, avokadohummus, rödkål och övriga ingredienser. Rulla ihop och packa in de färdiga wrapsen i smörpapper. Perfekt till picknickkorgen!


Recept Louise Ljung.

Ingredienser
  • 1 pkt Risenta bulgurblandning
  • 4 Libabröd
  • Naturell färskost
  • Bladspenat
  • Soltorkade tomater
  • Avokadohummus (se recept)
  • Chiliflakes
  • Salt
  • Snabbpicklad rödkål
  • 250 g rödkål
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm salt
  • 1tsk strösocker