risenta 7d

Dags för kräftskiva och smarrig västerbottenpaj! 🥧

Gott till… fisk, kyckling eller halloumi

Söker du nya och smakrika alternativ till potatis, pasta eller ris? Då har vi de perfekta nyheterna! Våra blandningar med linser, gryn, fröer och kärnor har alla en unik kryddning, som passar speciellt bra till exempelvis fisk, halloumi eller grönsaker. På förpackningarna finns en symbol som indikerar vad respektive blandning är extra gott till. Och med bara 10 minuters koktid är det snabbt och enkelt att laga ett varmt och smakrikt tillbehör till middagen. Blandningarna innehåller självklart bara 100 % naturliga råvaror.


Våra blandningar har en unik kryddsättning

Serien Gott till gör det lätt att få ett enkelt kolhydratalternativ till pasta, potatis och ris. Gott till innehåller tre spännande produkter som alla har en unik kryddsättning. Och för att göra det ännu enklare för dig, har vi tagit fram förslag på vad du kan äta till. Du hittar blandningarna i ris- och grynhyllan.

bild1_right
bild2_left

Såhär enkelt är det!

  1. Hetta upp 1 msk neutral olja i kastrull.
  2. Fräs grynblandningen i 1-2 minuter på medelhög värme.
  3. Tillsätt 5 dl vatten, 1 tsk salt och koka i 10 min.

Lins&orzo

Lins & Orzoblandning

En mättande blandning som passar extra bra till fisk och skaldjur. Blandningen är kryddad med ingefära och gurkmeja. Den innehåller gula linser, orzo (som är ett italienskt matkorn) quinoa, durra och solroskärnor. En förpackning räcker till 4-6 portioner. Servera med stekt fisk eller räkor tillsammans med kall limesås och sallad.

Gott till fisk eller skaldjur

RIs&sesam

Ris & Sesamblandning

Den här blandningen har brunt ris, bovete, röda linser, rött ris, röd quinoa och sesam som grund. Den är kryddad med spiskummin och vitlök och vi tycker den passar väldigt bra till halloumi eller vegobiff. Prova med avokadoröra till och sallad. En förpackning räcker till 4-6 portioner.

Gott till halloumi eller vegobiff

bulgur

Bulgurblandning

Denna bulgurblandning innehåller förutom bulgur, gröna linser, rött ris, vildris och pumpakärnor, och har en härlig smak av tomat & chili. Den passar mycket bra till kyckling och ugnsrostade grönsaker. Servera gärna med en god yoghurtsås och sallad. En förpackning räcker till 4-6 portioner.

Gott till kyckling eller grillade grönsaker

Nyfiken på en ny proteinkälla?

Vegorätt är en serie med vegetariska biffar, burgare och bollar gjorda på helt naturliga ingredienser. 100% vegetariska och ekologiska.


Vegorätt

vego