risenta 1d

Paj en torsdag? En väldigt trevlig idé, eller hur!

bild_lasagne

Välkomna bönlasagne till pastafamiljen!

Kanske har du redan upptäckt vår bönpasta? Nu lägger vi till en produkt i pastasortimentet som är mycket efterlängtad. De som är känsliga mot gluten kan nu njuta av lasagne, vår bönlasagne är naturligt glutenfri. Den är ett gott alternativ till dig som älskar pasta och lever ett aktivt liv. Bönlasagne har ett högt proteininnehåll och rik på fiber så den mättar bra. Den görs av klimatsmarta gula sojabönor och är även ekologisk.

modulhalfimg3

Bönpastan är här för att stanna

För dig som älskar pasta och hälsosam mat, är nyfiken på något nytt eller är glutenintolerant finns nu en pasta som passar dig.

Vår bönpasta görs direkt av sojabönor vilket ger den alla nyttigheter som finns i bönor. Bönpastan innehåller rikligt med proteiner och fiber men är samtidigt snål på kolhydrater. Detta gör att bönpastan är väldigt mättande och ger energi länge. Dessutom är den precis som bönor rik på nyttiga vitaminer och mineraler, helt glutenfri och ekologiskt producerad.

Det nya gröna köket

Nu kan du enkelt byta ut din vanliga pasta mot bönpasta i alla dina recept. Bönpastan innehåller det mesta som du behöver i en måltid, så tack vare det höga protein- och fiberinnehållet räcker det faktiskt med en god tomatsås eller en krämig pesto som tillbehör.

modulhalfimg6

Vad är bönpasta?

Bönpasta är helt enkelt pasta gjord enbart på sojabönor. Den har alla nyttigheter som finns naturligt i sojabönan, men tillagas lika enkelt som vanlig pasta. Den innehåller fyra gånger mindre kolhydrater än traditionell pasta, vilket gör den perfekt för dig som älskar pasta men vill dra ner på kolhydraterna. Och det är en riktig superpasta som har massor med protein i sig, hela fyra gånger så mycket som vanlig pasta. När det gäller fiber innehåller vår bönpasta mer än sex gånger så mycket fiber som vanlig pasta.

ENKEL TILLAGNING

Att laga hälsosam mat ska vara lätt och enkelt, och gott såklart! Aldrig har det varit enklare att snabbt laga till vardagsmaten. Bönpasta lagar du lika lätt som vanlig pasta, efter ett par minuter i kokande vatten har du en god och nyttig pasta klar att servera.

VÅRA PRODUKTER

Det här är det nya sättet att äta pasta. Upptäck vår serie av ekologisk bönpasta som just nu innehåller två sorters fettuccine gjord på gula och gröna sojabönor, samt spaghetti gjord på gula sojabönor.
varaprodukter

Upptäck kikärtspasta

Förutom bönpasta har vi även kikärtspasta i vår pastafamilj! Den är gjord på ekologiskt kikärtsmjöl och är ett gott alternativ till vanlig pasta. 

Nyhet
laxpasta

klimatsmart & Fri från gluten

Kikärtspasta är gjord på ekologiskt kikärtsmjöl och vatten, inget annat, och är därför naturligt fri från gluten så att alla kan njuta av den. Kikärtspastan innehåller mer protein än vanlig pasta, perfekt till en vegetarisk sås, gott och klimatsmart! Välj mellan fusilli, makaroni eller rigatoni med dina favorittillbehör.  

Årets bästa hälsomat, MåBra
Fler och fler upptäcker vår kikärtspasta. Tidningen MåBra utser varje år vinnare inom hälsosam mat. 2015 fick vår kikärtspasta utmärkelsen MåBra Val 2015. Juryn uttryckte sig såhär när alla vinnare presenterades:

"Mer proteinrik än vanlig pasta och därmed också matigare och mer mättande. Naturligt glutenfritt. God smak som är mustig och lite nötaktig."

pastasorter