risenta 0d

Frukost är ju så mycket mer än smörgås, filtallrik och en kopp kaffe. Frukost kan vara glass till exempel! Att göra egen frukost- eller mellanmålsglass är inte alls svårt. Recept "frukostglass" på risenta.se 😍 GÖR SÅ HÄR: Blanda yoghurt, vaniljpulver och flytande honung. Fördela granola och bär i glassformarna. Klicka över yoghurt och slå formarna hårt mot bordet ett par gånger så all luft försvinner. Sätt i glasspinnarna och frys över natten. Om du inte har glassformar hemma kan du använda dig av vanliga engångsmuggar och bara sticka en glasspinne i mitten. Ta gärna fram en liten stund innan de ska ätas så yoghurtglassen hinner tina lite.

Psylliumhusk

  • Fiber

    • FIBER85#f7e543
    • EMPTY15.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.4#f7e543
    • EMPTY96.ToString()#fdf8d0

Psylliumhusk är självaste skalet från psylliumfrön. Tack vare det höga fiberinnehållet i produkten passar psylliumhusk perfekt till glutenfri bakning och fyller där en viktig funktion att göra bakverket saftigare och hjälper till att skapa en struktur så det håller ihop. Dessutom kan du med fördel använda psylliumhusk i smoothien eller strössla över frukosttallriken för att öka ditt dagliga fiberintag.

Psylliumhusk innehåller hela 85% fiber.

Ingredienser:

Skal av psylliumfrö.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 780kJ/190kcal
  • Fett0,5g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater3,5g
    • -varav sockerarter<0,5g
  • Fiber85g
  • Protein 1g
  • Salt0,1g