risenta 0d

Frukost är ju så mycket mer än smörgås, filtallrik och en kopp kaffe. Frukost kan vara glass till exempel! Att göra egen frukost- eller mellanmålsglass är inte alls svårt. Recept "frukostglass" på risenta.se 😍 GÖR SÅ HÄR: Blanda yoghurt, vaniljpulver och flytande honung. Fördela granola och bär i glassformarna. Klicka över yoghurt och slå formarna hårt mot bordet ett par gånger så all luft försvinner. Sätt i glasspinnarna och frys över natten. Om du inte har glassformar hemma kan du använda dig av vanliga engångsmuggar och bara sticka en glasspinne i mitten. Ta gärna fram en liten stund innan de ska ätas så yoghurtglassen hinner tina lite.

Rismjöl

  • Fiber

    • FIBER2#f7e543
    • EMPTY98.ToString()#fdf8d0
  • Fett

    • FETT1#f7e543
    • EMPTY99.ToString()#fdf8d0
  • Protein

    • PROTEIN6#f7e543
    • EMPTY94.ToString()#fdf8d0
  • Kolhyd.

    • KOLHYD.75#f7e543
    • EMPTY25.ToString()#fdf8d0

Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

1dl rismjöl väger cirka 50g.



Ingredienser:

Rismjöl

Allergener:

Kan innehålla spår av sojabönor.

Förvaring:

Förvaras torrt och inte över rumstemperatur.

Näringsvärden per 100 g
  • Energivärde 1550kJ/370kcal
  • Fett1g
    • -varav mättat fett<0,5g
  • Kolhydrater75 g
    • -varav sockerarter1g
  • Fiber1,5g
  • Protein 6g
  • Salt0,001g