Tallrik med spaghetto med tomat och kronärtskockort

Spaghetti med tomatsås är aldrig fel! Vi använder vår glutenfria spaghetti av majs, linser och ärtor i det här receptet.

Ingredienser:

    Ingredienser:
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • olivolja
  • 200 g inlagda kronärtskockshjärtan
  • 1 paket krossade tomater
  • 10 g färsk oregano
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 300 g Spaghetti Av Majs, Linser & Ärtor
  • parmesan

Gör så här:

  1. Hacka lök och vitlök och stek på medelhög värme i olivolja tills den är mjuk och glansig.
  2. Tillsätt kronärtskockorna och stek ytterligare 1 minut.
  3. Tillsätt krossade tomater och oregano. Smaka av med salt och svartpeppar och låt småputtra på låg värme i cirka 15 minuter.
  4. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  5. Blanda ner spaghettin i tomatsåsen och rör om. Servera med lite riven parmesan.
 Fråga oss