Spaghetti med tomatsås är aldrig fel! Vi använder vår glutenfria spaghetti av majs, linser och ärtor i det här receptet.
Ingredienser:
- 1 st gul lök
- 1 klyfta vitlök
- olivolja
- 200 g inlagda kronärtskockshjärtan
- 1 paket krossade tomater
- 10 g färsk oregano
- salt
- nymalen svartpeppar
- 300 g Spaghetti Av Majs, Linser & Ärtor
- parmesan
Ingredienser:
Gör så här:
- Hacka lök och vitlök och stek på medelhög värme i olivolja tills den är mjuk och glansig.
- Tillsätt kronärtskockorna och stek ytterligare 1 minut.
- Tillsätt krossade tomater och oregano. Smaka av med salt och svartpeppar och låt småputtra på låg värme i cirka 15 minuter.
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Blanda ner spaghettin i tomatsåsen och rör om. Servera med lite riven parmesan.