risenta 0d

Dags för kräftskiva och smarrig västerbottenpaj! 🥧

Dryck upp dig!

Det är nytt år och då vill man gärna börja äta hälsosammare, smoothie eller juice är då ett perfekt alternativ. De går snabbt och lätt att göra och passar såväl till frukost som till mellanmål.Toppar du dessutom smoothies och juicer med fröer och kärnor blir de mer energirika!

Upptäck våra energirika smoothies och juicer

Att göra smoothies och juicer är väldigt enkelt och samtidigt är det nyttigt och gott och dricka. Titta vad du har för frukt, bär och grönsaker hemma och mixa det du gillar för att få en smart start på dagen eller ett gott mellanmål. En rekommendation är att ta frukt, bär och grönsaker som går mot samma färgskala för att få en härlig färg och smak på din smoothie eller juice.

Mixer eller råsaftcentrifug?

Mixar du frukt, bär och grönsaker i en mixer så får du en mer krämig konsistens, vill du ha den lite tunnare så går det bra att spä med vatten. Vill du ha det mer som en juice så kör ingredienserna i en råsaftcentrifug. Du kan även få lite mer krämig konsistens om du tillsätter yoghurt eller mjölk. Toppar du din smoothie eller juice med fröer och kärnor blir de mer energirika och på så sätt fyller du kroppen med massa nyttiga saker. Upptäck våra två spännande nyheter i vårt frö- och kärnsortiment: skalade hampafrön och rostade kokosflakes.

rad2-right
rad3-left

Välkomna vår nyhet – Skalade hampafrön

Hampa är en ört och dess frukt är en liten nöt som kallas hampafrö. Skalade hampafrön har en mild nötig smak och dessa små frön är fulla med protein, Omega-3 och fosfor. Toppa din smoothie eller juice med hampafrön, strö på fröna till frukostyoghurten, på salladen eller tappa ner i bakningen.

Rostade kokosflakes i ny förpackning

Våra rostade kokosflakes som vi tidigare haft i en burk lanserar vi nu i en påse med ny vikt 120 g. Kokosflaksen är varsamt rostade vilket förstärker den goda smaken av kokos. Våra kokosflakes är utan tillsatt socker och rika på fiber. Rostade kokosflakes passar perfekt att toppa smoothien med men de passar även bra på din fil, yoghurt, gröt eller bakverk, eller varför inte äta dem som snacks!

rad4-right
rad5-left

Toppa med våra andra fröer & kärnor

Vill du ha lite mer Omega-3 och kalcium i din smoothie eller juice så toppa med chiafrön. Vill du boosta med fiber i din smoothie eller juice så toppa med linfrön. Känner du istället för ha något frö som har lite nötig och krispig smak så passar pumpakärnor eller solroskärnor perfekt! Det är bara fantasin som sätter gränsen kring vad för fröer och kärnor du kan toppa din smoothie eller juice med.