risenta 5d

imponera med den här skönheten på efterrättsbordet! Recept "vallmokaka" på risenta.se GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 160°. 2. Smörj en rund form med löstagbar botten och ströa med vallmofrö. 3. Blanda alla torra ingredienser. 4. Vispa olja och råsocker fluffigt, tillsätt äggen ett i sänder och citronsaften. 5. Vänd ner de torra ingredienserna och blanda väl. 6. Häll i formen och grädda ca 40 minuter. Ta ut och låt svalna. 7. Vispa färskosten med elvisp och tillsätt honung och vaniljsocker. 8. Bred toppingen på kakan och dekorera med citronskivor och citronmeliss.

FORUM

I vårt forum hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Risenta och våra produkter. Här kan du också ställa egna frågor.

REKLAMATION

Om du vill kontakta oss angående reklamation av en produkt, ber vi dig fylla i det här formuläret.

TELEFON KONSUMENTKONTAKT

Du kan nå oss på telefon: 08-586 27 500. Vi svarar mellan kl 9.00–12.00 på vardagar.

Postadress

Risenta AB
Råsundavägen 18
169 67 Solna


ARBETA HOS OSS

Att jobba på Risenta ska vara kul, spännande, fartfyllt och lärorikt! Vi som arbetar på Risenta har sedan 2007 blivit dubbelt så många. Idag är vi drygt 40 personer som samsas i våra lokaler vid Norrvikens strand i Rotebro. Den ena halvan av gänget arbetar på kontoret, och den andra i produktionen samt lagret.

Vi strävar hela tiden mot att vara en öppen arbetsplats, där vår nyfikenhet på nya produkter och andra matkulturer även syns i arbetet med att skapa en arbetsplats där jämställdhet och mångfald är självklara. Det ska vara en naturlig ingrediens för oss på Risenta.

Om du är intresserad av att börja arbeta hos oss, så skicka gärna in din spontanansökan via pauliggroup.com/careers så kontaktar vi dig om det dyker upp en tjänst som skulle passa just dig.

Risenta på LinkedIn